GGA Rehabilitació

GGA respecta les velles tècniques de construcció per tornar als edificis el seu aspecte original.

La rehabilitació d’edificis antics exigeix un alt nivell d’especialització i actuar amb precisió i màxima delicadesa.

gga-pressupostLa majoria d’obres van ser construïdes amb molta cura i necessiten el mateix tracte a l’hora de recuperar la seva antiga esplendor. Aquesta és la tasca que porta a terme GGA, empresa especialitzada en la conservació i rehabilitació d’edificis. “Treballem amb la delicadesa i atenció als detalls necessària per estar a l’altura del treball original, GGA cobreix totes les necessitats del projecte de rehabilitació tant des del punt de vista infraestructural com des de l’aspecte tècnic. “Hem rehabilitat  multitud d’edificis mirant sempre de mantenir aquest esperit d’atenció als detalls, aquest respecte màxim per l’obra que intentem fer reviure”.

El més rellevant de les actuacions és “aconseguir els millors resultats”.

Per mantenir en perfecte estat els edificis de construcció tradicional s’ha de saber aplicar una tècnica depurada i comptar amb la col·laboració d’un equip de professionals multidisciplinari que estudiï en profunditat la solució més adequada.

GGA es distingeix per respectar les velles tècniques de restauració, que són les mateixes que es van utilitzar quan es va portar a terme la construcció dels edificis, ja que “hem de ser prudents en l’elecció de les tècniques i els materials que s’han d’utilitzar en la restauració de l’obra per ser fidels a l’hora de tornar als edificis el seu aspecte original”.