GROC Restauració

Groc respecta les velles tècniques de restauració per tornar als edificis el seu aspecte original.

La restauració d’obres catalogades exigeix un alt nivell d’especialització i actuar amb precisió i màxima delicadesa.

Copia de nou logoLa majoria d’obres van ser construïdes amb molta cura i necessiten el mateix tracte a l’hora de recuperar la seva antiga esplendor. Aquesta és la tasca que porta a terme Groc, empresa especialitzada en la conservació i rehabilitació d’edificis. “Treballem amb la delicadesa i atenció als detalls necessària per estar a l’altura del treball original, Groc cobreix totes les necessitats del projecte de restauració tant des del punt de vista infraestructural com des de l’aspecte tècnic. “Hem restaurat multitud d’edificis monumentals mirant sempre de mantenir aquest esperit d’atenció als detalls, aquest respecte màxim per l’obra que intentem fer reviure”.

El més rellevant de les actuacions és “aconseguir els millors resultats”.

Per mantenir en perfecte estat el patrimoni arquitectònic d’una ciutat o recuperar un edifici emblemàtic s’ha de saber aplicar una tècnica depurada i comptar amb la col·laboració d’un equip de professionals multidisciplinari que estudiï en profunditat la solució més adequada.

Groc es distingeix per respectar les velles tècniques de restauració, que són les mateixes que es van utilitzar quan es va portar a terme la construcció dels edificis, ja que “hem de ser prudents en l’elecció de les tècniques i els materials que s’han d’utilitzar en la restauració de l’obra per ser fidels a l’hora de tornar als edificis el seu aspecte original”.

TREBALLS DE REFERÈNCIA

Les actuacions realitzades per Groc les que millor parlen de la capacitat i experiència de l’empresa. Entre els seus molts treballs destaquen, pel seu especial significat, la restauració de la Catedral de Barcelona i la recuperació de l’antiga plaça de toros Les Arenes, reconvertida en centre comercial i d’oci. La majoria dels projectes de la compañía es desenvolupen a Barcelona, com en els casos de la Fundació Tàpies, la Casa Vicens de Gaudí, la Pia Almoina o l’edifici de CaixaFòrum, entre altres. Però l’empresa també porta a terme treballs fora de la capital catalana. En aquest capítol hem de citar la restauració del Museu Romànic de Vilanova i la Geltrú o l’església parroquial de Sant Celoni. 

L’art de recuperar la bellesa monumental o mantenir el patrimoni arquitectònic d’una ciutat, no és una tasca fàcil, es necessita la col·laboració d’empreses com Groc, especialitzades en la conservació i rehabilitació d’edificis. Amb els seus serveis aconsegueixen mantenir viva la memòria dels pobles. Recuperar un edifici emblemàtic requereix una tècnica depurada i la col·laboració d’un equip multidisciplinari que estudiï a fons les necessitats i les fórmules més adequades per aconseguir tornar la vida, en les millors condicions possibles, al patrimoni arquitectònic d’una ciutat.

La firma cobreix totes les necessitats, infraestructures i tècniques, cosa que l´ha portat a restaurar multitud de construccions monumentals.