Congrés World SB14, RehabiMed i Barcelona

Es celebrarà en Barcelona el Congrés World SB14 els dies, 28, 29 i 30 d’octubre de 2014. Es tracta de la sisena edició d’un esdeveniment trianual promogut per iisbe, WGBC, CIB i UNEP, que reuneix als màxims experts mundials en temes de sostenibilitat en aèries urbanes i edificació. En aquesta ocasió, el congrés està organitzat per Green Building Council Espanya i RehabiMed participa com a col·laborador en la seva organització.

World SB14 Barcelona es dirigeix a tots els agents de l’urbanisme i l’edificació que volen afrontar els reptes globals, socials i ambientals, als quals s’enfronta el sector a nivell mundial i establir polítiques globals i eines concretes, tant a nivell mundial com a local per fer front als reptes de l’any 2050.

Cal destacar que en aquesta edició s’ha creat un àrea específica per compartir experiències entre els països mediterranis i que els participants procedents dels països del Sud i de l’Est del Mediterrani poden accedir a beques que cobreixen el cost d’inscripció, viatge i allotjament.

Des de GrocGrup veiem amb especial interès aquesta iniciativa per difondre i compartir els coneixements del nostre sector.

Rehabimed